Tips och trix på webben

Hur kan du driva trafik bäst på webben?

Webbtrix

Tips och trix fÖr dig som vill använda reklam

Reklam på Internet är väldigt varierande det finns Banners, E-post, Sökordsannonsering. Dessa Skiljer sig ganska mycket åt. Värt att tänk på är att banners fungerar bäst om du vill skapa igenkänning för ditt varumärke. E-post om du vill nå snabba resultat och Sökordannonsering om du vill finnas med länge och är uthålig i det du gör.

VarfÖr ska du synas med banners?

Dagens internetanvändare tycker inte banners är lika koolt som den reklambyrå som skapat dem det vill jag lova. Om du ändå är övertygad om att banners är något för din låda ska du nog se det som exponeringsannonser snarare än att nå avslut.

E-post

Att skicka e-post till en lista kan avra bra, viktigt är att du undviker spam-listor annars kanske ni får mycket badwill.

Sökordsannonsering

Sökordsannonsering är riktigt bra grejjer, testa först genom att söka på ett ord för din branch t.ex. "cyklar" Här kommer du se en massa annonser top och till höger. Dessa är betalda annonser. Fördelen här är att användaren själv avslöjat vad som är på gång m.a.o Söker någon på "köpa cykel" BANG! -sälj en cykel!

Ämnen